Vintrig julstämning i Östersund


Här avbryter jag min berättelse om Borneo för ett kort inspel om Östersund. Jag var nämligen där i torsdags för att hålla i ett pass på branschorganisationen Svenskt Vattens kurs för arbetsledare inom rörnät. Jag hann med en liten fotorunda också.

Här är några av bilderna.

19 kommentarer

Under mitt jobb, resor

19 svar till “Vintrig julstämning i Östersund

 1. Den gröna monstret är bara underbart. 🎅🏻🤶🏻 Fina stämningsfulla bilder för övrigt, dessutom utan trängseln.

 2. Hoppas du trivdes i ”min” lilla stad 😀

 3. Jag

  Ska jag gissa att du blev glad över att få komma norröver ett slag? Väldigt fin vinterbildserie, finstämd julskyltning och inte överdådigt prålig.

 4. Jag

  Eller finstämda juldekorationer skulle jag kanske skrivit.

  • Ja, det var fint och balanserat. Och fint med snön som kom och la sig över alltihop. Ja, jag trivs med att få besöka Norrland då och då. Just i Jämtland har jag dock inte varit så mycket. Och aldrig tidigare inne i Östersund.

 5. Väldigt fina bilder från ”min” stad. Tack för den fina rundvandringen och välkommen tillbaka :D

 6. Kan bara konstatera att snö ger en annan vinterkänsla och adventsstämning än vad barmark gör. Härliga bilder!

 7. Vilka kontraster från Borneo, men otroligt vackert :-) Vi fick lite snö här igår, och den ligger fortfarande kvar, det är så fint. Jag gillar också den gröna figuren, så charmig :-D Många fina bilder!

 8. marianorrgard

  Härliga bilder, tänk vad lite snö kan bidra så stort till stämningen 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s