mitt jobb · resor

Vintrig julstämning i Östersund


Här avbryter jag min berättelse om Borneo för ett kort inspel om Östersund. Jag var nämligen där i torsdags för att hålla i ett pass på branschorganisationen Svenskt Vattens kurs för arbetsledare inom rörnät. Jag hann med en liten fotorunda också.

Här är några av bilderna.

21 kommentarer på “Vintrig julstämning i Östersund

  1. Ska jag gissa att du blev glad över att få komma norröver ett slag? Väldigt fin vinterbildserie, finstämd julskyltning och inte överdådigt prålig.

    1. Ja, det var fint och balanserat. Och fint med snön som kom och la sig över alltihop. Ja, jag trivs med att få besöka Norrland då och då. Just i Jämtland har jag dock inte varit så mycket. Och aldrig tidigare inne i Östersund.

  2. Vilka kontraster från Borneo, men otroligt vackert :-) Vi fick lite snö här igår, och den ligger fortfarande kvar, det är så fint. Jag gillar också den gröna figuren, så charmig :-D Många fina bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s