resor · utförsåkning · vackra platser · vinter

Tillbaka till Arabba


För två år sedan var vi på skidsemester i Arabba. Idag tog vi oss dit via liftar och skidor från Malga Ciapela där vi bor i år.

Arabba är en liten by med en kyrka men mest av allt en söt liten skidort. Att den ingår i rundturen Sella Ronda märks på den långa kön vid huvudliften i byn. Vi åt lunch där innan vi gav oss av en bit längre in i liftsystemet. Vi vände vid en plats som kallas La Vezza.

Fint väder har vi haft idag också. Vilket väl framgår av bilderna här. Nackdelen med det strålande solskenet är att pisterna blir väldigt moddiga fram på eftermiddagen, särskilt längst ner i backarna. Det är också då jag är som tröttast i benen efter en hel dags skidåkande. Ganska tungt blir det. Men jag får försöka se det som välbehövlig träning för benmusklerna.

Belöningen är också alla vackra vyer här.

10 kommentarer på “Tillbaka till Arabba

  1. Förstår verkligen att du är trött i benen. Vackert värre ser det ut att vara, gillar den översta bilden med det intensivt blå, den lilla figuren i bakgrunden mot den orangea – och skuggan.

    1. Tack. Den lilla figuren är den stora orangea figurens pappa. Den orangea är för övrigt numera längre än både sin mor och far men i övrigt fortfarande mindre. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s