höst · natur

Skogen

Det blev en kort utflykt till skogen igår kväll.

Här är några bilder från den. Äntligen hittade vi några trattkantareller i skogen. Det har varit för torrt här nere hittills i år. Men de flesta trattkantarellerna är fortfarande för små för att plockas. Och idag börjar älgjakten här nere. Så nu gäller det att hålla sig undan ett tag.

Ja, ja. Det blev några svampar i alla fall.

4 kommentarer på “Skogen

  1. Ont om svamp har det varit lite här och var i landet i år. Men när trädstammarna silar ljuset på det sättet som på din fina bild och mossan lyser magiskt grön så kan man stilla sig i svampjakten ett tag och bara njuta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s