Regnbåge över Bromma (bild)

När jag landade i torsdags morse var där en jättefin regnbåge. Tyvärr har inte min kamera tillräcklig vidvinkel för att fotografera hela så jag fick klippa ihop två bilder. Jag har också förstärkt färgerna lite.

Regnbåge över Bromma
  Regnbåge över Bromma

8 kommentarer

Under bildredigering, fotografi, resor

8 svar till “Regnbåge över Bromma (bild)

  1. Annica

    Snyggt jobbat =)

  2. imsy

    Läckert! De där olika bilderna tillsammans är ju riktigt snyggt!

  3. Superbild trots lite justeringar, eller kanske tack vare. Ha det gott!

  4. Barbamama

    Underbar bild!! Älskar när man göra panoramabilder…. Är inne på att köpa mig en till kamera, en sony nex 5, med den kan man fota riktigt läckra panorambilder både liggande och stående… :-) Min man blir alldeles knäckt på mig… :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s