resa med barn · resor

Hit ska vi! Har du varit i Buzios? Tips mottages tacksamt!

Det känns inte helt genomtänkt. Hade inte ens hört talas om orten innan jag bokade. Men nu blir det 10 nätter i Brasilianska Buzios, 3 timmar från Rio. Har kollat runt lite på Instagram och där ser ut att vara fint. I alla fall bitvis.

Nån som varit där? Och har några bra tips till en barnfamilj? (Barnen är 9 och 11 år när vi är där.)

Här några fina bilder från Instagram:
http://instagram.com/p/udsKbOoEVZ/
http://instagram.com/p/vuWOeVtD-O/

3 kommentarer på “Hit ska vi! Har du varit i Buzios? Tips mottages tacksamt!

  1. Har tyvärr aldrig varit på den kontinenten. Gjorde en kortresa i helgen, eller kort och kort, det var bra många timmar i bil, till Oslo. Det gav mersmak. Det fungerade trots att det var så intensivt och jag börjar hoppas på fler resor. När ska ni åka?

    1. Jag har heller aldrig varit i Sydamerika så det ska bli spännande. Känns lite tokigt att åka dit och bara se Rio med omgivningar men så får det bli. Tror inte att nån av oss orkar flänga runt den här gången. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s