barn · fotografi · iPhone · natur · vinter

Fina Boön med ny iPhoneDet var vackert vinterväder på många håll i landet i dag. Så också i Karlshamn. Så det blev en söndagspromenad i naturen med familjen. Till fina Boön den här gången.

Även om barnen inte alltid precis gör vågen över att behöva följa med ut i naturen har de alltid kul när vi väl är där. De provar isen genom att kasta sten. Bryter loss isbitar. Och så pratar de med varandra. Massor. Mest om spel gissar jag. Men de är i alla fall ute. Och får rosor på kinderna.

Själv testade jag kameran i min nya iPhone 6s. Den verkar fungera bra så här långt även om jag inte riktigt begriper mig på det här med ”live”. Än.
6 kommentarer på “Fina Boön med ny iPhone

  1. Bilderna verkar ju väldigt skarpa och klara. Den översta med klipporna gillar jag mycket. Jag har ju till slut också skaffat mig en ny iPhone, samma modell som du, men jag måste erkänna att jag inte har testat att fota med den än. Det beror på att jag inte är van vid att fota med mobilen, tror jag tralalala, men jag får vät ta en mobilfotopromenad nån dag.

  2. Otrolig fina bilder. Jag har ingen Iphone. Jag har en Samsung Galaxy S6. 😀 Vill inte byta till nån iPhone. Hehe! 😉 Jag tycker att Samsung är bättre än Iphones. Men alla tycker olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s