resor

Äntligen en film om safarin från Zanzibar

Så blev jag då till slut färdig med en liten filmsnutt om att boka och göra en safariutflykt till Tanzanias fastland från Zanzibar.

Det här är en film som jag tänkt på att göra i över ett år men som inte blivit klar. Som jag påbörjade på nytt i början av januari i år mensom blev klar först nu i helgen.

Det är en ganska nischad film som jag inte gissar lockar så många tittare, men som förhoppningsvis hittas av några som funderar på att själva göra en liknande utflykt.

Som vanligt hade jag kunnat lägga ännu mer tid på att göra än bättre film. Men.

vill du läsa mer har jag tidigare skrivit ett blogginlägg om detta.

Bild för illustration av inlägget:

6 kommentarer på “Äntligen en film om safarin från Zanzibar

  1. Det måste vara fantastiskt att åka på safari och se alla dessa djur på så nära håll. Vilken kamera filmar du med? En bit in i filmen verkar det vara något fel, allt blir grönt. Men annars väldigt trevlig film igen.

    1. Oj! Hos mig blir det inte grönt. Undrar vad det kan bero på att det blev så hos dig? Jag filmar med iPhone. Enklast möjliga. Den här gången klippte jag filmen i min iPad mini eftersom filmerna inte fanns kvar i mobilen men i ”molnet” och då kunde jag lika gärna använda paddan.

      1. Kollade igen och det är från 21:a sekunden till och med den 25:e. Helgrönt. Olika webbläsare? Jag har faktiskt aldrig filmat, bara tänkt att jag ska göra det men glömmer bort det.

      2. Vet katten vad det berodde på, nu är det borta! ”Inställningar” på youtube ledde mig bara hela tiden till min gmail. Mycket konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s