humor · resor

Kul skylt

toaskyltGanska kul skylt, tycker jag.  Fotograferad på Sepilok Nature Resort utanför Sandakan där vi tillbringade ett par timmar med att fika i en vacker miljö och fotografera lite innan vi skjutsades vidare till Sandakans flygplats. Och ja, gå på toaletten också.

Det märkligaste av allt är att skylten kan behövas. Vet inte hur många gånger jag har kommit in på toaletter runt om i världen där någon uppenbart suttit med skorna på toaringen. Skoavtryck ibland och hela toasitsen nerkissad eller värre allt för ofta. Trots det. En viss komisk effekt blir det att se detta som pictogram.

Fotograferar du också roliga skyltar ibland, när du är på resa?

13 kommentarer på “Kul skylt

  1. Den här skylten har jag också fotat på en resa, och tycker också den är lite komiskt, men inte roligt om man råkar ut för det. Jag är nog dålig på att fota skyltar, men jag minns en jag fotade i Polen, och det var en P-skylt för gravida :-D

  2. Jag har faktiskt sett en exakt likadan skylt på Island men tänkte inte på att fota. Det är tydligen ett internationellt problem det där med hur man sitter på en toa :D

  3. Att sitta på huk och göra ifrån sig är ju vanligt i stora delar av världen, men jag har aldrig ens tänkt tanken att någon skulle tillämpa det på en brusefåtölj. Jag fotar skyltar när jag ser något annorlunda, ofta blir det nog vägskyltar som kor eller liknande. Jättekul skylt!

    1. Jag tänker att jag ska försöka komma ihåg att fotografera fler roliga skyltar. Exotiska djur är ju alltid kul på vägskyltar. Men sällan att jag fotograferat, även om det hänt.

  4. Det ser ju inte speciellt bekvämt ut att sitta på huk uppe på toan. Men vilken bra träning för benmusklerna :) Undrar om inte vanan med ”hål i golvet” där man måste sitta på huk gett upphov till att det även sitts på huk på vanliga to-or. Mina knän skulle dock inte klara det. Kul skylt hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s