bildredigering · instagram · resor · vinter

Sätta färg på gråvädret

Bilden ovan som föreställer havet, himlen, en bit av kusten och Ortholmen här i Karlshamn är inte fotograferad i svartvitt. Inte heller har jag dragit ner på färgerna i efterhand. Precis så här gråa är allt för många vinterdagar i Blekinge.

Så därför bestämde jag mig för att sätta lite färg på bilden. Till min hjälp använde jag mig endast av Instagram. Och genast blev jag lite gladare. Tänk vad lite färg kan göra med humöret!

8 kommentarer på “Sätta färg på gråvädret

      1. Gråväder vecka ut och vecka in (dvs Skåne-vinter) är inte kul, men jag har alltid tyckt om vitt, svart och grått lika mycket som färg. När det gäller foton så tycker jag att de förmedlar olika saker.

  1. Alla sätt är bra, man får försöka liva upp sig på nåt vis. Nu har vi otroligt vackert väder hos oss, så det är bara att njuta. Jag har inte koll på hur det ser ut hos er, hoppas att ni har fått lite vackert vinterväder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s