blogg · resor

Vad ska jag göra med alla dessa utkast om Kykladerna som bara ligger och skräpar?

Bland mina många utkast till blogginlägg som inte ännu blivit färdigskrivna ligger minst tio om öarna Folegandros och Amorgos och skräpar.

Vi gjorde en båtluff i den grekiska ögruppen Kykladerna förra sommaren och hittade många nya favoritöar. Jag har skrivit förut om Kykladernas nio vackraste öar, om 14 saker du behöver veta om hela Greklands vackraste ö: Amorgos, och om 11 saker som du behöver veta om Folegandros.

Utifrån dessa inlägg har jag sedan börjat skriva inlägg som lite mer utförligt handlar om en sak i taget om varje ö. Några har jag redan publicerat. Om Folegandros stränder, om att vandra på samma ö och om Chora. Bland annat. När jag väl kommit till vädret på ön så var vi inne i oktober månad förra året. Då valde jag att pausa. Tänkte att den här bloggens läsares intresse för den grekiska övärlden var på avtagande inför vintern. Att det var bättre att vänta med att skriva klart resterande utkast och flera nya inlägg om övriga öar vi besökte till våren.

Och när vi väl kommit till våren i år så vet ni vad som hade hänt. UD avrådde från resor till alla världens länder. Och det kändes om möjligt än mindre intressant att skriva de där inläggen om Grekland.

Nu är det snart oktober igen. Kanske borde jag skriva klart något av de där inläggen nu. Innan det är försent i år också.

Och kanske borde jag sedan undan för undan skriva klart även återstående inlägg och tidsinställa dem för publicering längre fram. Inte för att det hade varit till någon nytta om jag gjort det redan förra hösten, som jag då tänkte. Och inte för att det går att veta om det är någon mening med att publicera inlägg om Grekland nästa vår heller. Men ändå.

För snart nog börjar det bli svårt att minnas vad jag tänkt skriva om de där vackra grekiska öarna…

6 kommentarer på “Vad ska jag göra med alla dessa utkast om Kykladerna som bara ligger och skräpar?

  1. Känner igen det där, det som blir liggande, inte är aktuellt just då eftersom tiden har en tendens att springa iväg. För mig är det oftast inte utkast utom i tankarna, det är bilder som jag verkligen ville visa men det tillkom ju nya bilder som trängde sig före. Svårt att ge råd om hur du ska göra, kanske kan du skriva bara för dig för att inte glömma, om det känns inaktuellt att publicera dem. Bougainvillea mot en blå himmel triggar minnen, så vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s