adventskalender · barn · fotografi · livet

Adventskalender 2020 – lucka 4

Årets tema för min bloggkalender är ”den här dagen för X år sedan”. Alltså (minst) en bild fotograferad samma datum som inlägget (luckan i adventskalendern) publiceras.

Den här dagen för 9 år sedan

Den 4 december 2011. Val till det ryska parlamentet hålls, där Enade Ryssland behåller regeringsmakten, men anklagas för valfusk.

Putin hade då redan varit president i åtta år i Ryssland och hade hunnit avgå för att under några år istället vara premiärminister. Men snart skulle han bli president igen.

Hur mycket vi noterade av detta eller andra händelser ute i den stora världen just den här dagen ska jag dock låta vara osagt. Däremot vet jag att jag fotograferade barnen i soffan här hemma. Det finns det nämligen flera bildbevis på. Sannolikt var syftet att göra ett julkort att skicka till pojkarnas mor- och farföräldrar.

Om det blev något sådant, som resultat av just den här fotograferingen, kan jag däremot inte heller minnas.

Kolla in mer!

Adventskalender 2020 – lucka 5

Adventskalender 2020 – lucka 6

5 kommentarer på “Adventskalender 2020 – lucka 4

  1. Fina små nissar. Låter de sig fortfarande fotograferas för julkort? Minns de tiderna, nu är det röda bär och dylikt som pryder mina kort.

    1. Nix! Det är många år sedan nu. Det blev några år därefter med stads och natur-vyer men måste erkänna att det nu runnit ut i sanden sedan några år. Min sambo brukar numera köpa färdiga julkort som vi brukar skicka i sista sekund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s