adventskalender · barn · fotografi

Adventskalender 2020 – lucka 8

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅrets tema för min bloggkalender är ”den här dagen för X år sedan”. Alltså (minst) en bild fotograferad samma datum som inlägget (luckan i adventskalendern) publiceras.

Den här dagen för 13 år sedan

Här är det två stycken pepparkaksgubbar och en dansande tomte som jag försökte få att samarbeta till en posering för ett fint julkort. Det var den 8 december 2007. En lördag. Och det gick väl sådär. Men gulliga var de!

Det här blev den bästa bilden i bildserien. Albin var två år och Anton var tre. Skulle snart fylla fyra. Den vänstra av de två pepparkaksdräkterna användes även flitigt som pyjamas. Den andra var inköpt inför något lussetåg på förskolan.

Bland internationella nyheter den här dagen kan noteras att på Kuba tillät de att anställda i utlandsägda företag fick lön i utländsk valuta, att Zimbabwes dåvarande president Mugabe fått hård kritik vid ett toppmöte mellan EU och Afrika samt att Fiji hade härjats av en cyklon.

Kolla in mer!

Adventskalender 2020 – lucka 9

Adventskalender 2020 – lucka 10

Adventskalender 2020 – lucka 11

6 kommentarer på “Adventskalender 2020 – lucka 8

  1. Åh så roligt, och så himla söt bild! Vad jag gjorde den här dagen för 13 år sedan jag absolut ingen aning om, men har i alla fall koll på vad jag gjorde den 8 december 2019 då jag precis hade anlänt till Sydney vilket inte är något man glömmer i första taget ;)

  2. En så söt bild! Jultomten har tappat armen och Anton undrar vad mamma egentligen sysslar med. Hittade häromdagen ett foto med höstpojken i pepparkaksgubbedräkt, då var han ganska ny.

  3. Pepparkaksdräkter är söta! Det kunde bli ganska rörigt att försöka fotografera de där två när de var små. Och numera vill sällan Albin vara med på bild överhuvudtaget. Men ja, ja. Bilder finns det ju ändå i överskott i dessa dagar. ”Alla” fotograferar ju hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s